Participa
Sauvignon & Pinot Grigio
Anul 2018 | Stepa Bugeacului

Vin Alb Sec

Alc.: 13%

Recoltare și selectare manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 10 + 12°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C
Asocieri culinare: Risotto clasic cu ciuperci porcini, stridii, melci, tartar de somon cu avocado, creveți în sos curry.

Feteasca Regală & Traminer
Anul 2018 | Stepa Bugeacului

Vin Alb Sec

Alc.: 12,5%

Recoltare și selectare manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 10 + 12°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C
Asocieri culinare: Piept de vițel cu legume la cuptor, caracatiță aromată la grătar, păstrăv prăjit în unt,  creveți la tigaie cu ulei de măsline, usturoi și rozmarin.

Saperavi & Malbec
Anul 2018 | Stepa Bugeacului

Vin Roșu Sec

Alc.: 13,5%
Maturat în barrique nou franțuzesc de stejar de 225L
Temperatura pentru consum: + 16 + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C
Asocieri culinare: Paste cu sos roșu, tocăniță de vită, carne de vânat, costiță de porc la grătar, Gorgonzola picantă, Cheddar englezesc.

Feteasca Neagră & Cabernet Sauvignon
Anul 2018 | Stepa Bugeacului

Vin Roșu Sec

Alc.: 13,5%
Maturat în barrique nou franțuzesc de stejar de 225L
Temperatura pentru consum: + 16 + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C
Asocieri culinare: Carpaccio de vită, miel la grătar, rață la cuptor cu glazură, gulaș de porc mistreț.

APOGEU
Stepa Bugeacului

Vin Alb Sec: FETEASCA REGALĂ, TRAMINER, CHARDONNAY

Alc.: 13,0%
Maturare în barique frantuzesc de stejar, barrels (Seguin Moreau).
Temperatura pentru consum: + 12°C
Temperatura de pastrare: +5 +20 oC

Asocieri culinare: Risotto clasic cu ciuperci porcini, creveți la tigaie cu ulei de măsline, piept de vițel cu cartofi la cuptor, dorada la grătar, brânzeturi nobile.

Acest vin poate traduce finețea în toate limbile lumii. Reunește trei soiuri albe nobile într-un cupaj ce cunoște eleganța în toate splendoarea formei și gustului pe care o poate avea. Aroma fină-florală a strugurilor Fetească Regală, finețea specifică soiului Traminer și voinicia Chardonnay-ului s-au amalgamat într-un vin cu o personalitate completă.

Un vin care te cuprinde prin aspirație, note de unt proaspăt și vanilie. Maturarea în butoi de stejar franțuzesc ia dat note din plăcerea lucrurilor delicate. Puterea firii tale visătoare vor desăvârși acest gust.


APOGEU
Stepa Bugeacului

Vin Roșu Sec: Fetească Neagră, Malbec, Rară Neagră

Alc.: 13,5%
Maturare in barique frantuzesc de stejar,  barrels (Seguin Moreau).
Temperatura pentru consum: + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +20 oC

Asocieri culinare:File de vită la tigaie cu unt și ierburi, rață la cuptor cu glazură, gulaş de porc mistreţ, foie gras cu pere caramelizate.

Un vin curajos a cărui caracter este completat de aromele unui lemn dulce și a fructelor răscoapte de pădure. În structură bogată și plină de voluptate vei găsi tenta propriei personalități. Notele pasionale ale soiului Malbec, eleganța Fetească Neagră și finețea Rară Neagră – iată cele trei constelații împreunate pentru a atinge echilibrul înălțimii interioare.

Un vin autentic care știe să exprime, să domine, să perfecționeze inimile Moldovei. Alege-l pentru a prinde în păharul tău o cădere de stea.


Chardonnay Feteasca Albă
Anul 2015 | Regiune Valul lui Traian

Vin Alb sec

Alc.: 13%
Maturat mai mult de 6 luni în barrique nou franțuzesc de stejar de 225L
Temperatura pentru consum: + 12°C
Temperatura de pastrare: +5 +18 oC
Asocieri culinare: crustacee crude sau ușor fierte, risotto cu legume de primăvară, carne albă, brânzeturi: Camembert/Gouda/Mozzarella.
Arome parfumate ale fânului sau de floare de salcâm. Gustul este unul ușor de unt proaspăt, ce trece într-un post-gust lung cu nuanțe de miere de albini.

Codru
Anul 2016 | Regiune Valul lui Traian

Vin Roșu sec

Alc.: 13.5%
Maturat mai mult de 6 luni în barrique nou franțuzesc de stejar de 225L
Temperatura pentru consum: + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +18 oC
Asocieri culinare: paste cu sos roșu, lasagna, carne de vânat, costiță la grătar, tocană de vițel, brânzeturi semi-tari : Gorgonzola picantă și Cheddar englezesc.
Prevalează arome de fructe negre, mure și coacăze, pâine prăjită și note de piper. Se percepe gustul de vișine amărui, rodii ușor condimentate și tabac.

Feteasca Neagră
Anul 2016 | Regiune Valul lui Traian

Vin Roșu sec

Alc.: 13.5%
Maturat mai mult de 6 luni în barrique nou franțuzesc de stejar de 225L
Temperatura pentru consum: + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +18 oC
Asocieri culinare: mielul la grătar, tocăniță de vițel și friptură de pui, precum și iahnie de fasole moldovenească sau în combinație cu brânzeturi fermentate, tari Roquefort.
Gustul este catifelat, fructat, cu arome de vișine, zmeură, coacăză roșie și mure asociate cu note condimentate și ușor afumate, cu un postgust plăcut și lung.

Chardonnay
IGP Valul lui Traian
Anul 2015 | Regiune Valul lui Traian
Vin cu Indicatie Geografica Protejata

Vin Alb sec

Alc.: 13% vol.
Temperatura pentru consum: + 11°C
Asocieri culinare: pește slab/gras, melci, fructe de mare, brânzeturi, salate, deserturi.
Fabricat din struguri aleși de soiul Chardonnay, recoltați în zona de sud a Moldovei, ideală prin condițiile climaterice pentru producerea vinurilor de calitate. Culoarea este galben-pai, cu reflexii aurii, strălucitoare. Un vin elegant, cu o aromă florală, distinctă de citrice si fructe galbene. Gustul echilibrat și amplu se reflectă intr-un postgust armonios si de durată.

Ai peste 18 ani? Acest site poate fi accesat doar de cei cu vârsta legală de a consuma băuturi alcoolice.