Participa
Fetească Regală & Chardonnay

Vin Alb Sec
Din dorința de libertate, rădăcina viței de vie își hrănește lăstarii răsăriți din mugurii ascunși ai trunchiului. Din aceeași dorință de libertate, omul alege să-și trăiască viața prin artă. Savurează și descoperă taina compatibilității dintre arta muzicală și cea vinicolă în colecția de vinuri “Vița lui Botgros”.

Aromă și gust: piersică galbenă, grapefruit, flori de câmp și miere de albini. Gust proaspăt, ușor citric ce trece într-un post-gust lung cu nuanțe de miere de albini.

Origini: acest vin remarcabil provine din Sudul Moldovei, Lunca Prutului de Jos – zonă ecologică protejată unde se cultivă cele mai armonioase soiuri de viță-de-vie.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 12-14 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: O companie perfectă alături de piept de vițel cu legume la cuptor, pește prăjit cu mujdei și pilaf cu legume și carne albă.


Merlot

Lunca Prutului de Jos 2017

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Un vin obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C

Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Perfect alături de lasagna sau spaghete bolognese. Delicios cu preparate ușor
picante sau un cheeseburger suculent din carne de vită sau miel.


Feteasca Neagră

Valul lui Traian 2018

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Un vin obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C

Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Perfect alături de fripturile de pui, carnea de vânat sau curcan în sosuri
delicioase. Este excelent alături de mâncărurile cu specific moldovenesc, dar și cu brânzeturile
fermentate, tari precum Gorgonzola picantă, Cheddar sau Roquefort.


Rosé

Lunca Prutului de Jos 2019

Vin roz sec

Alc.: 13,5%

Un vin obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 12°C

Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Perfect alături de sushi, gustări reci din somon afumat sau fructe de mare,
carpaccio și rucola. Se poate combina, de asemenea, cu brânzeturi franțuzești.


Feteasca Albă

Vin alb sec

Valul lui Traian 2019

Alc.: 13%

Un vin obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 12°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Perfect alături de creveți la tigaie cu ulei de măsline, doradă la grătar, paste în sos Carbonarra, brânzeturi nobile.


Cabernet Sauvignon
Regiune / Valul lui Traian

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Un vin obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Perfect alături de un mușchiuleț fraged de porc, tocăniță de vită, carne de vânat, Gorgonzola picantă, Cheddar.


Shiraz
Zona de Sud a Moldovei

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Recoltare și selectare manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Carne de vânat, friptură de berbecuț, rață la cuptor,brânzeturi bine maturate


Malbec
Zona de Sud a Moldovei

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Recoltare și selectare manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C
Asocieri culinare: Asocieri culinare: Carpaccio de vită, miel la grătar, rață la cuptor cu glazură, gulaș de porc, mistreț

Saperavi

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Recoltare și selectare manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C
Asocieri culinare: DRecoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Rosé
Anul 2018 | Stepa Bugeacului

Vin Rosé Sec

Alc.: 13,5%

Recoltare și selectare manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 12 + 14°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C
Asocieri culinare: Dorada la grătar cu unt de salvie, creveți la tigaie cu rozmarin, piept de pui în sos Dijon.

Ai peste 18 ani? Acest site poate fi accesat doar de cei cu vârsta legală de a consuma băuturi alcoolice.