Participa
Merlot

Lunca Prutului de Jos 2017

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Un vin obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C

Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Perfect alături de lasagna sau spaghete bolognese. Delicios cu preparate ușor
picante sau un cheeseburger suculent din carne de vită sau miel.


Feteasca Neagră

Valul lui Traian 2018

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Un vin obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C

Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Perfect alături de fripturile de pui, carnea de vânat sau curcan în sosuri
delicioase. Este excelent alături de mâncărurile cu specific moldovenesc, dar și cu brânzeturile
fermentate, tari precum Gorgonzola picantă, Cheddar sau Roquefort.


Rosé

Lunca Prutului de Jos 2019

Vin roz sec

Alc.: 13,5%

Un vin obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 12°C

Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Perfect alături de sushi, gustări reci din somon afumat sau fructe de mare,
carpaccio și rucola. Se poate combina, de asemenea, cu brânzeturi franțuzești.


Feteasca Albă

Vin alb sec

Valul lui Traian 2019

Alc.: 13%

Un vin obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 12°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Perfect alături de creveți la tigaie cu ulei de măsline, doradă la grătar, paste în sos Carbonarra, brânzeturi nobile.


Cabernet Sauvignon
Regiune / Valul lui Traian

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Un vin obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Perfect alături de un mușchiuleț fraged de porc, tocăniță de vită, carne de vânat, Gorgonzola picantă, Cheddar.


Shiraz
Zona de Sud a Moldovei

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Recoltare și selectare manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Carne de vânat, friptură de berbecuț, rață la cuptor,brânzeturi bine maturate


Malbec
Zona de Sud a Moldovei

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Recoltare și selectare manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C
Asocieri culinare: Asocieri culinare: Carpaccio de vită, miel la grătar, rață la cuptor cu glazură, gulaș de porc, mistreț

Saperavi

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Recoltare și selectare manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C
Asocieri culinare: DRecoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Rosé
Anul 2018 | Stepa Bugeacului

Vin Rosé Sec

Alc.: 13,5%

Recoltare și selectare manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 12 + 14°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C
Asocieri culinare: Dorada la grătar cu unt de salvie, creveți la tigaie cu rozmarin, piept de pui în sos Dijon.

Sauvignon & Pinot Grigio
Anul 2018 | Stepa Bugeacului

Vin Alb Sec

Alc.: 13%

Recoltare și selectare manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 10 + 12°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C
Asocieri culinare: Risotto clasic cu ciuperci porcini, stridii, melci, tartar de somon cu avocado, creveți în sos curry.

Ai peste 18 ani? Acest site poate fi accesat doar de cei cu vârsta legală de a consuma băuturi alcoolice.