Participa
Saperavi

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Recoltare și selectare manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C
Asocieri culinare: DRecoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Rosé
Anul 2018 | Stepa Bugeacului

Vin Rosé Sec

Alc.: 13,5%

Recoltare și selectare manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 12 + 14°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C
Asocieri culinare: Dorada la grătar cu unt de salvie, creveți la tigaie cu rozmarin, piept de pui în sos Dijon.

Sauvignon & Pinot Grigio
Anul 2018 | Stepa Bugeacului

Vin Alb Sec

Alc.: 13%

Recoltare și selectare manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 10 + 12°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C
Asocieri culinare: Risotto clasic cu ciuperci porcini, stridii, melci, tartar de somon cu avocado, creveți în sos curry.

Feteasca Regală & Traminer
Anul 2018 | Stepa Bugeacului

Vin Alb Sec

Alc.: 12,5%

Recoltare și selectare manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 10 + 12°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C
Asocieri culinare: Piept de vițel cu legume la cuptor, caracatiță aromată la grătar, păstrăv prăjit în unt,  creveți la tigaie cu ulei de măsline, usturoi și rozmarin.

Saperavi & Malbec
Anul 2018 | Stepa Bugeacului

Vin Roșu Sec

Alc.: 13,5%
Maturat în barrique nou franțuzesc de stejar de 225L
Temperatura pentru consum: + 16 + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C
Asocieri culinare: Paste cu sos roșu, tocăniță de vită, carne de vânat, costiță de porc la grătar, Gorgonzola picantă, Cheddar englezesc.

Feteasca Neagră & Cabernet Sauvignon
Anul 2018 | Stepa Bugeacului

Vin Roșu Sec

Alc.: 13,5%
Maturat în barrique nou franțuzesc de stejar de 225L
Temperatura pentru consum: + 16 + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C
Asocieri culinare: Carpaccio de vită, miel la grătar, rață la cuptor cu glazură, gulaș de porc mistreț.

APOGEU
Stepa Bugeacului

Vin Alb Sec: FETEASCA REGALĂ, TRAMINER, CHARDONNAY

Alc.: 13,0%
Maturare în barique frantuzesc de stejar, barrels (Seguin Moreau).
Temperatura pentru consum: + 12°C
Temperatura de pastrare: +5 +20 oC

Asocieri culinare: Risotto clasic cu ciuperci porcini, creveți la tigaie cu ulei de măsline, piept de vițel cu cartofi la cuptor, dorada la grătar, brânzeturi nobile.

Acest vin poate traduce finețea în toate limbile lumii. Reunește trei soiuri albe nobile într-un cupaj ce cunoște eleganța în toate splendoarea formei și gustului pe care o poate avea. Aroma fină-florală a strugurilor Fetească Regală, finețea specifică soiului Traminer și voinicia Chardonnay-ului s-au amalgamat într-un vin cu o personalitate completă.

Un vin care te cuprinde prin aspirație, note de unt proaspăt și vanilie. Maturarea în butoi de stejar franțuzesc ia dat note din plăcerea lucrurilor delicate. Puterea firii tale visătoare vor desăvârși acest gust.


APOGEU
Stepa Bugeacului

Vin Roșu Sec: Fetească Neagră, Malbec, Rară Neagră

Alc.: 13,5%
Maturare in barique frantuzesc de stejar,  barrels (Seguin Moreau).
Temperatura pentru consum: + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +20 oC

Asocieri culinare:File de vită la tigaie cu unt și ierburi, rață la cuptor cu glazură, gulaş de porc mistreţ, foie gras cu pere caramelizate.

Un vin curajos a cărui caracter este completat de aromele unui lemn dulce și a fructelor răscoapte de pădure. În structură bogată și plină de voluptate vei găsi tenta propriei personalități. Notele pasionale ale soiului Malbec, eleganța Fetească Neagră și finețea Rară Neagră – iată cele trei constelații împreunate pentru a atinge echilibrul înălțimii interioare.

Un vin autentic care știe să exprime, să domine, să perfecționeze inimile Moldovei. Alege-l pentru a prinde în păharul tău o cădere de stea.


Chardonnay
IGP Valul lui Traian
Anul 2015 | Regiune Valul lui Traian
Vin cu Indicatie Geografica Protejata

Vin Alb sec

Alc.: 13% vol.
Temperatura pentru consum: + 11°C
Asocieri culinare: pește slab/gras, melci, fructe de mare, brânzeturi, salate, deserturi.
Fabricat din struguri aleși de soiul Chardonnay, recoltați în zona de sud a Moldovei, ideală prin condițiile climaterice pentru producerea vinurilor de calitate. Culoarea este galben-pai, cu reflexii aurii, strălucitoare. Un vin elegant, cu o aromă florală, distinctă de citrice si fructe galbene. Gustul echilibrat și amplu se reflectă intr-un postgust armonios si de durată.

Sauvignon
Anul 2015 | Regiune Valul lui Traian
Vin cu Indicatie Geografica Protejata

Vin Alb sec

Alc.: 14,2 % vol.
Temperatura pentru consum: +10 +12 °C
Asocieri culinare: pește slab/gras, carne albă la grătar, melci, fructe de mare, legume la grătar, salate.
Fabricat din struguri aleşi de soiul Sauvignon, recoltaţi în zona de sud, ideală prin condiţiile climaterice pentru producerea vinurilor de calitate.
Vinul poseda o culoare verzuie cu reflexii aurii. Aroma suavă si discretă de coacază neagră, papaya si salvie. Gust viu, armonios ce se revarsă intr-un postgust lung cu nuanţe exotice, conferind vinului o fineţe deosebită.

Ai peste 18 ani? Acest site poate fi accesat doar de cei cu vârsta legală de a consuma băuturi alcoolice.