Participa
Onest Merlot

Vin Roșu Sec
Vinul reprezintă un produs exclusiv care nu conține sulfiți.

Aromă și gust: Arome plăcute de fructe roșii și prune uscate, note de prune uscate si vanilie.

Origini: acest vin remarcabil provine din Sudul Moldovei, Lunca Prutului de Jos – zonă ecologică protejată unde se cultivă cele mai armonioase soiuri de viță-de-vie.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 16-18 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: lasagna sau spaghete bolognese.


Onest Cabernet Sauvignon

Vin Roșu Sec
Vinul reprezintă un produs exclusiv care nu conține sulfiți.

Aromă și gust: Arome fine de cireșe, prune uscate și marțipan, gust intens de fructe negre de pădure și vanilie.

Origini: acest vin remarcabil provine din Sudul Moldovei, Lunca Prutului de Jos – zonă ecologică protejată unde se cultivă cele mai armonioase soiuri de viță-de-vie.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 16-18 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: mușchiuleț fraged de porc, tocăniță de vită, branzeturi nobile.


Rose

Demi-Sec
Vrei un deliciu fără motiv? Alege un vin spumant demisec, creat din struguri nobili europeni de Pinot Grigio, struguri selectați manual, crescuți cu grijă în cele mai favorabile terroir-uri.

Aromă și gust: arome dulci de pomușoare roșii și trandafiri. Gustul este memorabil și cu note fine de petale de trandafir și căpșuni proaspete.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 12-14 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Descoperă-i personalitatea alături de un platou cu brânzeturi sau cu fructe.


Merlot

Lunca Prutului de Jos 2017

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Un vin obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C

Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Perfect alături de lasagna sau spaghete bolognese. Delicios cu preparate ușor
picante sau un cheeseburger suculent din carne de vită sau miel.


Feteasca Neagră

Valul lui Traian 2018

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Un vin obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C

Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Perfect alături de fripturile de pui, carnea de vânat sau curcan în sosuri
delicioase. Este excelent alături de mâncărurile cu specific moldovenesc, dar și cu brânzeturile
fermentate, tari precum Gorgonzola picantă, Cheddar sau Roquefort.


Rosé

Lunca Prutului de Jos 2019

Vin roz sec

Alc.: 13,5%

Un vin obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 12°C

Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Perfect alături de sushi, gustări reci din somon afumat sau fructe de mare,
carpaccio și rucola. Se poate combina, de asemenea, cu brânzeturi franțuzești.


Feteasca Albă

Vin alb sec

Valul lui Traian 2019

Alc.: 13%

Un vin obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 12°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Perfect alături de creveți la tigaie cu ulei de măsline, doradă la grătar, paste în sos Carbonarra, brânzeturi nobile.


Cabernet Sauvignon
Regiune / Valul lui Traian

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Un vin obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Perfect alături de un mușchiuleț fraged de porc, tocăniță de vită, carne de vânat, Gorgonzola picantă, Cheddar.


Shiraz
Zona de Sud a Moldovei

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Recoltare și selectare manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Carne de vânat, friptură de berbecuț, rață la cuptor,brânzeturi bine maturate


Malbec
Zona de Sud a Moldovei

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Recoltare și selectare manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C
Asocieri culinare: Asocieri culinare: Carpaccio de vită, miel la grătar, rață la cuptor cu glazură, gulaș de porc, mistreț

Ai peste 18 ani? Acest site poate fi accesat doar de cei cu vârsta legală de a consuma băuturi alcoolice.