Participa
Nobleza – Cabernet Sauvignon

Vin Roșu Demisec

Aromă și gust: Aromă de cireșe, prune uscate și marțipan. Gust fructat, catifelat, echilibrat, cu note fine de prune uscate, coacăză și fructe roșii de pădure.

Origini: acest vin remarcabil provine din Sudul Moldovei, Lunca Prutului de Jos – zonă ecologică protejată unde se cultivă cele mai armonioase soiuri de viță-de-vie.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 16-18 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Miel la grătar, rață la cuptor, costiță de porc fraged, brânzeturi nobile.


Brut

Demi-Sec
Vrei un deliciu fără motiv? Alege un vin spumant intens, cu un perlaj fin, creat din struguri nobili europeni de Pinot Grigio și Chardonnay, struguri selectați manual, crescuți cu grijă în cele mai favorabile terroir-uri. Spumantul Motive – rafinament în fiecare picătură.

Aromă și gust: arome proaspete de citrice, note de iasomie și miere de albini. Gustul elegant, fructat, cu note fine de pară coaptă și migdale.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 12-14 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Descoperă-l alături de un platou cu fructe de mare sau lângă un desert cu multă ciocolată.


Viorica

Demi-Sec
Vrei un deliciu fără motiv? Alege un vin spumat demi-sec, creat din struguri autohtoni Viorica, struguri selectați manual, crescuți cu grijă în cele mai favorabile terroir-uri, conferind arome proaspete și dulci de piersică galbenă, flori de salcâm și miere de albini. Gustul intens este elegant, cu note fine florale și un post-gust lung cu nuanțe pepene galben și flori de narcis. Descoperă-l alături de un platou din brânzeturi rafinate sau preparate din fructe de mare. Spumantul Motive – rafinament în fiecare picătură.

Aromă și gust: miere de albine, flori de salcam cu note de piersica galbenă și pepene galben. Aspect galben pai cu nuanțe verzui. Gust proaspăt, cu aciditate echilibrată, rotund fructat si post-gust lung cu nuanțe piersică galbenă.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 12-14 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Stridii, melci, tartar de somon cu avocado, creveți în sos curry, file de sturion la cuptor, escalop fraged de vită.


Onest Merlot

Vin Roșu Sec
Vinul reprezintă un produs exclusiv care nu conține sulfiți.

Aromă și gust: Arome plăcute de fructe roșii și prune uscate, note de prune uscate si vanilie.

Origini: acest vin remarcabil provine din Sudul Moldovei, Lunca Prutului de Jos – zonă ecologică protejată unde se cultivă cele mai armonioase soiuri de viță-de-vie.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 16-18 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: lasagna sau spaghete bolognese.


Onest Cabernet Sauvignon

Vin Roșu Sec
Vinul reprezintă un produs exclusiv care nu conține sulfiți.

Aromă și gust: Arome fine de cireșe, prune uscate și marțipan, gust intens de fructe negre de pădure și vanilie.

Origini: acest vin remarcabil provine din Sudul Moldovei, Lunca Prutului de Jos – zonă ecologică protejată unde se cultivă cele mai armonioase soiuri de viță-de-vie.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 16-18 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: mușchiuleț fraged de porc, tocăniță de vită, branzeturi nobile.


Rose

Demi-Sec
Vrei un deliciu fără motiv? Alege un vin spumant demisec, creat din struguri nobili europeni de Pinot Grigio, struguri selectați manual, crescuți cu grijă în cele mai favorabile terroir-uri.

Aromă și gust: arome dulci de pomușoare roșii și trandafiri. Gustul este memorabil și cu note fine de petale de trandafir și căpșuni proaspete.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 12-14 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Descoperă-i personalitatea alături de un platou cu brânzeturi sau cu fructe.


Merlot

Lunca Prutului de Jos 2017

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Un vin obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C

Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Perfect alături de lasagna sau spaghete bolognese. Delicios cu preparate ușor
picante sau un cheeseburger suculent din carne de vită sau miel.


Feteasca Neagră

Valul lui Traian 2018

Vin roșu sec

Alc.: 13,5%

Un vin obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 18°C

Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Perfect alături de fripturile de pui, carnea de vânat sau curcan în sosuri
delicioase. Este excelent alături de mâncărurile cu specific moldovenesc, dar și cu brânzeturile
fermentate, tari precum Gorgonzola picantă, Cheddar sau Roquefort.


Rosé

Lunca Prutului de Jos 2019

Vin roz sec

Alc.: 13,5%

Un vin obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 12°C

Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Perfect alături de sushi, gustări reci din somon afumat sau fructe de mare,
carpaccio și rucola. Se poate combina, de asemenea, cu brânzeturi franțuzești.


Feteasca Albă

Vin alb sec

Valul lui Traian 2019

Alc.: 13%

Un vin obținut din struguri recoltați și selectați manual, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura pentru consum: + 12°C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Perfect alături de creveți la tigaie cu ulei de măsline, doradă la grătar, paste în sos Carbonarra, brânzeturi nobile.


Ai peste 18 ani? Acest site poate fi accesat doar de cei cu vârsta legală de a consuma băuturi alcoolice.