Participa
Cabernet Sauvignon & Merlot

Vin roșu sec

Aromă: fructe negre, pâine prăjită cu note de piper.

Gust: vișine amărui, rodii ușor condimentate și tabac.

Origini: acest vin remarcabil provine din Sudul Moldovei, Lunca Prutului de Jos – zonă ecologică protejată unde se cultivă cele mai armonioase soiuri de viță-de-vie.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 16-18 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Paste cu sos roșu, tocăniță de vită, carne de vânt, costițe la grătar, brânzeturi: Gorgonzola picante, Cheddar englezesc.


Viorica & Bianca

Vin Alb Sec

Aromă: flori de câmp, salcâm cu note de citrice și agrișe.

Gust: proaspăt și echilibrat, note de piersică galbenă și pepene galben.

Origini: acest vin remarcabil provine din Sudul Moldovei, Lunca Prutului de Jos – zonă ecologică protejată unde se cultivă cele mai armonioase soiuri de viță-de-vie.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 16-18 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Brânzeturi moi și ușoare, legume la grătar, pui la cuptor cu lămâie și rozmarin.


Spumant Muscat

Spumant demisec

Aromă: Buchet aromatic intens, cu note de flori de portocal, trandafir și soc, completate de arome de piersici, caise, pere și struguri proaspeți. Subtil, apar tonuri de miere și citrice confiate.

Gust: echilibrat și revigorant, completează armonios complexitatea aromatică, senzație de prospețime.

Origini: acest vin remarcabil provine din Sudul Moldovei, Lunca Prutului de Jos – zonă ecologică protejată unde se cultivă cele mai armonioase soiuri de viță-de-vie.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 16-18 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Aperitive fine din brânzeturi, fructe de mare și pește, pui gătit ușor, salam nobil, deserturi.


Fetească Regală

Vin Alb Sec

Aromă: flori de salcâm, piersică albă, grapefruit, caise uscate și note fine de flori de câmp.

Gust: floral, ușor citric și mineral.

Origini: acest vin remarcabil provine din Sudul Moldovei, Lunca Prutului de Jos – zonă ecologică protejată unde se cultivă cele mai armonioase soiuri de viță-de-vie.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 16-18 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Tartar de ton cu avocado, salată de fructe de mare, pasta cu sos de usturoi, măsline și roșii cherry.


Chardonnay

Vin Alb Sec

Aromă: citrice și florale, mere și pere coapte, cu note de lemn dulce, unt și vanilie.

Gust: note de mere și pere coapte, citrice, precum lămâia sau grapefruitul. O textură cremoasă și catifelată.

Origini: acest vin remarcabil provine din Sudul Moldovei, Lunca Prutului de Jos – zonă ecologică protejată unde se cultivă cele mai armonioase soiuri de viță-de-vie.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 16-18 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Fructe de mare la grătar cu unt de usturoi și lămâie, piept de pui cu sos de ciuperci și sparanghel, risotto cu dovleac și nuci.

 


Fetească Neagră

Vin Rosu Sec

Aromă: prune uscate, stafide, cireșe, piper negru, vanilie și condimente fine.

Gust: catifelat, note de vișină, prune uscate, scorțișoară

Origini: acest vin remarcabil provine din Sudul Moldovei, Lunca Prutului de Jos – zonă ecologică protejată unde se cultivă cele mai armonioase soiuri de viță-de-vie.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 16-18 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Mușchiuleț de porc copt în sos de vin roșu, rață condimentată cu ciuperci și mămăligă.

 


Malbec

Vin Rosu Sec

Aromă: fructe de pădure, mure, afine, coacăză neagră și prune, ciocolată neagră, vanilia și condimente

Gust: moale, catifelat, postgust de lungă durată, cu nuanţa de fructe negre, mure și afine

Origini: acest vin remarcabil provine din Sudul Moldovei, Lunca Prutului de Jos – zonă ecologică protejată unde se cultivă cele mai armonioase soiuri de viță-de-vie.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 16-18 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Gulaș de vită cu cartofi, paste quattro formaggi sau friptură de vită Wellington

 


Saperavi

Vin Rosu Sec

Aromă: prune uscate, cireșe negre și afine, cu un postgust armonios, cu note de ciocolată și vanilie.

Gust: structura catifelată și taninii bine prezenți oferă un gust balansat și integru. Gustul cu note de fructe uscate și vanilie intră ușor într-un postgust cu nuanțe fine de stejar.

Origini: acest vin remarcabil provine din Sudul Moldovei, Lunca Prutului de Jos – zonă ecologică protejată unde se cultivă cele mai armonioase soiuri de viță-de-vie.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 16-18 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare:Brânzeturi selecționate cu nuci și miere, tagliata de vită cu roșii cherry și rucola, biftec cu sos de vin roșu.

 


Nobleza – MUSCAT

Vin Rosé Demisec

Aromă și gust: Aromă parfumată de floare de portocal, miere de albine. Gust echilibrat și proaspăt al fructelor exotice.

Origini: acest vin remarcabil provine din Sudul Moldovei, Lunca Prutului de Jos – zonă ecologică protejată unde se cultivă cele mai armonioase soiuri de viță-de-vie.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 16-18 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Aperitive, preparate din pește, fructe de mare sau carne de pui la grătar.

 


Nobleza – MUSCAT

Vin Alb Demisec

Aromă și gust: Aromă parfumată de floare de portocal, miere de albine. Gust revigorant și exotic, cu un post-gust de note predominante de pere coapte și caprifoi.

Origini: acest vin remarcabil provine din Sudul Moldovei, Lunca Prutului de Jos – zonă ecologică protejată unde se cultivă cele mai armonioase soiuri de viță-de-vie.

Vinificație: Un vin obținut prin recoltarea și selectarea manuală a strugurilor, vinificați prin metoda clasică.

Temperatura ideală de servire: 16-18 °C
Temperatura de pastrare: +5 +20°C

Asocieri culinare: Delicatese din bucătăria europeană și occidentală, precum un platou de aperitive, salate de vară, carne albă, deserturi lejere.



Ai peste 18 ani? Acest site poate fi accesat doar de cei cu vârsta legală de a consuma băuturi alcoolice.