Participa
Perioada

25 iulie – 1 septembrie

Premii

2 sticle de vin săptămânal

Premiul Mare

O vacanță pentru 2 persoane la Roma

Câștigă o călătorie la Roma

Vinăria din Vale promovează cele mai nobile pasiuni și talente. Pentru noi vinul este o artă și o cale de a împărtăși ceea ce facem mai bine. Vara aceasta te provocăm pe tine să descoperi capitala Italiei – Roma – un loc unde istoria, arta și cultura cuceresc inimi. Pentru a participa la Campanie trebuie să cumperi un vin Vinăria din Vale și să înregistrezi numărul de pe bonul fiscal, iar noi îți oferim șansa să câștigi o Vacanță pentru două persoane la Roma sau două sticle de vin în fiecare săptămână, pe durata campaniei. Nu uita să păstrezi bonul fiscal pentru validarea premiului!


Toate drumurile duc la Roma!

Roma este unul dintre cele mai încărcate de istorie orașe ale Europei. Centrul istoric al orașului este cunoscut drept patrimoniu UNESCO, iar Vaticanul este simbolul credinței. În muzeele și centrele culturale ale orașului pot fi admirate cele mai prețioase și impresionante comori ale lumii. Orașul etern, cum mai este denumită Roma, ascunde și importante monumente istorice, precum: Colosseumul, Columna lui Traian, fantâna lui Trevi și multe altele.

Mai multe inforamții găsiți pe Facebook/Vinăria din Vale sau la numărul de telefon: 068 464 647


Contacte
Produs şi îmbuteliat: SA”Vinăria din Vale”, Republica Moldova, or. Cantemir, str. Basarabia 8 Telefon/fax + 373 68 464 647 E-mail: sales@vinaria.md
Rețele sociale
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: An access token is required to request this resource. Type: OAuthException
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Ai peste 18 ani? Acest site poate fi accesat doar de cei cu vârsta legală de a consuma băuturi alcoolice.