Participa
Perioada

1 aprilie - 6 mai

Premii

3 lăzi de vin

Premiul Mare

3 weekend-uri în Lunca Prutului de Jos

Câștigă un weekend memorabil și descoperă Lunca Prutului de Jos

După 3 luni de iarnă, cufundați într-o amorțire dulceagă, primăvara ne aduce mult așteptatul soare și, odată cu el, posibilitatea de a descoperi sudul Moldovei împreună cu Vinăria din Vale — locul de o frumusețe sclipitoare.

Imaginează-ți că ai ocazia să te plimbi cu luntrea pe lacul Beleu, arealul protejat de UNESCO, să o vizitezi pe bunica Lidia Bejenaru, care a încântat toată lumea la Eurovision, să degustezi vinuri la fabrica Vinăriei din Vale și să participi la o serie de ateliere inedite! Sună promițător? Te provocăm atunci să te înregistrezi în cursa pentru un weekend memorabil!

Cum poți participa la concurs? Simplu. Cumperi și te delectezi cu un vin Vinăria din Vale, apoi înregistrezi numărul de pe bonul fiscal pe această pagină web, apăsând butonul PARTICIPĂ de mai sus.

Concursul va dura în perioada 1 aprilie - 6 mai, iar câștigătorul unui weekend în Lunca Prutului de Jos va fi anunțat la data de 8 mai, ora 14:00, și-l vom alege prin intermediul platformei random.org. Extragerea va fi live pe Facebook pentru maximum transparență.

 

Important:

* Nu uita să păstrezi bonul fiscal pentru validarea premiului!

* În cadrul concursului pot participa doar cei care au depășit vârsta de 18 ani.


Descoperă Lunca Prutului de Jos!

Sudul Moldovei, la graniță cu România, ascunde comori de o splendoare nemaipomenită. Colinele- i impunătoare din satul Slobozia Mare, „pictate” de natură de-a lungul secolelor, o casă muzeu neatinsă de vremuri, în care s-au conservat tradițiile cu sfințenie, lacul Beleu, cu o întindere impunătoare, și oamenii. Cei care sfințesc locul cu bunătatea și frumusețea lor. Explorează aceste minunății împreună cu Vinăria din Vale!

Urmărește-ne pe Facebook/Vinăria din Vale pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutăți despre concurs.

Poze de @2traveling și Anatol Poiată.


Ai peste 18 ani? Acest site poate fi accesat doar de cei cu vârsta legală de a consuma băuturi alcoolice.