Participa
Perioada

26 noiembrie - 15 ianuarie

Premii

2 sticle de vin săptămânal

Premiul Mare

O vacanță la Brașov

De Centenar te premiem cu o vacanță la Brașov!

Vinăria din Vale, cu surle și tobe, ca și-n poveștile semnate de Ispirescu cu „veselii” de 3 zile și 3 nopți, sărbătorește 100 de ani de la desăvârșirea statului național român — Centenarul Marii Uniri — așa cum știe cel mai bine: cu mândrie pentru neam, cu însuflețire și vin. Iar cum sărbătoarea nu poate fi completă fără tine, am pregătit și un concurs aniversar. Așadar, te provocăm să descoperi Brașovul — locul în care se împletește tradiția și istoria, pitorescul arhitecturii, cultura și splendoarea naturii.

Noi îți vom oferi șansa să câștigi săptămânal două sticle de vin și, marele premiu, o vacanță pentru două persoane la Brașov. În plus, îți poți alege singur data plecării.

 

Cum poți participa la concurs? Simplu. Cumperi și te delectezi cu un vin Vinăria din Vale, apoi înregistrezi numărul de pe bonul fiscal pe această pagină web, apăsând butonul PARTICIPĂ de mai sus.

Concursul va dura în perioada 26 noiembrie - 15 ianuarie, iar câștigătorul unei vacanțe la Brașov de Centenar va fi anunțat la data de 17 ianuarie, ora 17:00, și-l vom alege prin intermediul platformei random.org. Extragerea va fi live pe Facebook pentru maximum transparență.

Important:

* Nu uita să păstrezi bonul fiscal pentru validarea premiului!

* În cadrul concursului pot participa doar cei care au depășit vârsta de 18 ani.


Descoperă splendoarea Brașovului!

Brașovul, deși are o arhitectură într-o cromatică predominant gri, este sclipitor vara, „îmbrăcat” în verdele naturii, și magic iarna, cu veșminte albe pe toată întinderea-i pietruită de secole. Iarna, chiar în perioada în care Brașovul licărește sub stratul de zăpadă și centrul vechi al orașului miroase a vin fiert, Vinăria din Vale îți face o surpriză și te invită să petreci un weekend în atmosfera asta candidă. Descoperă Muzeul primei școli românești, colosala Biserica Neagră, taciturnul Castel Bran sau stațiunea Poiana Brașov. Să fim împreună de Centenar!

Urmărește-ne pe Facebook/Vinăria din Vale pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutăți despre concurs.


Ai peste 18 ani? Acest site poate fi accesat doar de cei cu vârsta legală de a consuma băuturi alcoolice.