Participa

Producere

 

Creăm vinuri din suflet

Vinurile Vinăriei din Vale pornesc din zona Valului lui Traian, regiune cu indicație geografică protejată, amplasată în zona de sud a Moldovei. Aceste podgorii se disting printr-o climă favorabilă și soiuri fertile și asigură personalitatea și calitatea ireproșabilă a strugurilor noștri.

Acolo, în Lunca Prutului de Jos, areal protejat de UNESCO, cresc soiurile autohtone și cele internaționale care, combinate armonios cu cele mai avansate tehnologii, se metamorfozează în vinuri excelente. Via rămâne una dintre mândriile noastre, dovada sigură a puterii și curajului de a înțelege pământul și de a-i folosi energia pentru a crea un vin intens. Unii dintre butașii viilor noastre au deja 50 de ani – lucru rar întâlnit în vinificație — care, după culegere și sortare, ajung în fabrica care este dotată cu utilaje moderne, cele precum Bucher Vaslin, Eno Veneta și Laffort.

Un rol indispensabil în desăvârșirea calităților gustative ale vinurilor îl are maturarea în barrique-uri, perioadă în care vinurile se maturează în barrique și devin mai nobile. Noi am ales baricurile din stejar franțuzesc Seguin Moreau, Frenesit, Mercier și Nadalié care oferă vinurilor tanini catifelați, gustul suplu și arome îmbătătoare.

Toate, alături de măiestria incontestabilă a oenologilor noștri, creează vinuri de o calitate ireproșabilă!

Contacte

Produs şi îmbuteliat: SA”Vinăria din Vale”, Republica Moldova, or. Cantemir, str. Basarabia 8 Telefon/fax + 373 68 464 647 E-mail: sales@vinaria.md

Rețele sociale

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Ai 18 ani sau mai mult? În cadrul concursului pot participa doar cei care au depășit vârsta de 18 ani.