Producere

 

Creăm vinuri din suflet

Procesul de producere a vinurilor Vinăriei din Vale începe încă din podgorii. Plantațiile amplasate în regiunea Valul lui Traian se disting prin climă favorabilă și soluri fertile. Îngrijite cu cea mai mare atenție, podgoriile asigură, în primul rând, personalitatea viței de vie și calitatea strugurilor. La Vinăria din Vale, tradițiile vinicole sunt combinate armonios cu cele mai avansate tehnologii. Fabrica este dotată cu utilaje de ultimă generație ale producătorilor de talie mondială, precum Bucher Vaslin, Eno Veneta și Laffort. Un rol indispensabil în desăvârșirea calităților gustative ale vinurilor îl are maturarea în butoaie. Doar așa vinurile capătă caracter,un gust complex și împlinit. Vinăria din Vale deține doar baricuri de stejar franțuzesc de calitate superioară. Linia îmbuteliere are o capacitate de 6 mii stilce pe oră și este una dintre cele mai performante din țară. Echipamentele și tehnologiile moderne garantează atingerea celor mai înalte standarde în procesul de producere, iar dragostea și talentul vinificatorilor dau naștere unor vinuri de excepție.
Contacte

Produs şi îmbuteliat: SA”Vinăria din Vale”, Republica Moldova, or. Cantemir, str. Basarabia 8 Telefon/fax + 373 68 464 647 E-mail: sales@vinaria.md

Facebook
Rețele sociale

Dincolo de limitele timpului, la Vernisajul Vinului!

Vineri, 20 aprilie, am inaugurat cea mai frumoasă operă de artă la Casa Sărbătorii. Muzică fenomenală, artiști autohtoni și prieteni buni ai Vinăriei din Vale au strălucit la un eveniment special dedicat tuturor iubitorilor de vin - Vernisajul Vinului ! Am lăsat timpul să treacă pe lângă noi. Și am decorsetat această seară de orice limite. Pentru că un vin de excepție merită savurat dincolo de vreme.

#WineOfMoldova #VinăriaDinVale #VernisajulVinului
... See MoreSee Less

View on Facebook